Inge & Birthe

Velkommen til vores butik i Farsø Rådhuscenter

Velkommen hos Inge & Birthe i Farsø! Vi er Vesthimmerlands førende og største dametøjsforretning, og har et stort udvalg til piger i alle aldre og størrelser. Hvert halvår deltager vi på modemessen i København, og har derfor altid den seneste nye mode på hylderne. I butikken møder du også vores veloplagte og uddannede personale, som altid gør sit ypperste for, at du får en god og personlig oplevelse i trygge rammer, og får det med hjem, som du søgte.

Butikkens normale

Åbningstider

Mandag - Fredag: 9.30 - 17.30
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: Lukket

Se butikkens afdelinger

Vores afdelinger

Ung mode

I ung mode-afdelingen finder du det seneste nye modetøj til piger helt ned til 12-13 års alderen. Du finder størrelser fra XS til XL. Hver uge kommer der nyheder på hylderne, så vi altid er med på den seneste nye mode.

Midtvejs

I vores midtvejs-afdeling midt i butikken finder du et bredt sortiment til den mere modne pige samt den yngre kvinde. På hylderne finder du det seneste nye mode og klassisk tøj til enhver kvinde fra alle de kendte mærker til enhver lejlighed.

Modne

I vores afdeling for de mere modne kvinder, finder du et stort udvalg til enhver lejlighed. I sortimentet finder du noget til enhver alder, størrelse og smag.

Plus-size

I denne afdeling finder du et stort udvalg til kvinder, som bruger over størrelse 42 og op til størrelse 54-56. Uanset lejlighed og alder kan du finde, hvad du skal bruge i vores plus-size-afdeling.

Undertøj

Undertøj er det mindst synlige, og alligevel måske det vigtigste! Vi har undertøj i bedste kvalitet og komfort til enhver kvinde samt til både hverdag og specielle lejligheder. Foruden Triumph findes Marie Jo og PrimaDonna.

Mød vores mange

Glade kunder

Efter at have handlet i Inge & Birthe i mere end 38 år, er det fortsat min foretrukne tøjforretning. Der er altid et stort udvalg, og man har mulighed for at låne tøjet med hjem og prøve det i ro og fred – uden at skulle i et prøverum. Det er noget, som jeg virkelig sætter pris på.

Marie-Louise

Marie-Louise

Jeg er vild med at komme i Inge & Birthe, hvor man altid bliver mødt af smilende og venlige ekspedienter, og som ikke er blege for at sige, hvad de synes, passer til mig – og oftest har de helt ret – samt finde gode idéer og inspiration frem.

Julie

Julie

Jeg har igennem mange år handlet hos Inge & Birthe, og jeg er altid blevet mødt af glade ekspedienter samt en rigtig god og hurtig betjening. Inge & Birthe har et rigtig stort udvalg, og jeg finder altid, hvad jeg skal bruge.

Sanne

Sanne

Hos Inge & Birthe finder jeg alt, jeg skal bruge – om det så er undertøj, festtøj, hverdagstøj – og har de det ikke, er de altid gode til at få det hjem til mig. Derudover møder man altid bare en super fed stemning samt en god og ærlig betjening.

Mette

Mette

Mød vores ansatte her

Vores medarbejdere

Birthe

Birthe, som bor i Farsø, er indehaver af Inge & Birthe, og har været med helt fra den spæde start. Trods de mange års gang i butikken er Birthe fortsat altid at finde her, og hun elsker stadig sit job overalt på jorden. Hvert halve år deltager Birthe desuden på modemessen i København samt alt indkøb.

Jeanette

Jeanette, som bor udenfor Farsø med sin mand og to børn, har været hos Inge & Birthe i 17 år, og i alle år er kunderne blevet mødt af godt humør og masser af energi. Jeanette har virkelig fingeren på pulsen inden for den seneste nye mode, og er med på alle indkøb og messer sammen med Birthe.

Anne

Anne, som er 29 år gammel, og bor i hus med sin kæreste i Aars, er et af de nyere ansigter hos Inge & Birthe, hvor hun har været i halvandet år. Inden dette var Anne i hele 13½ år i sin tidligere stilling. Udover ekspedient fungerer hun også, som dekoratør af butikken samt alt indkøb af lingerie.

Julie

Julie, som lige er fyldt 18 år, og bor i Farsø, er ny elev hos Inge & Birthe, hvor hun er at finde de kommende 2 år. Hun kommer direkte fra Erhvervsskolerne Aars, og giver et nyt og frisk pust i butikken - især til den unge afdeling, hvor hun skal bidrage med gode idéer til dekoration og indkøb.